top of page
stelling.jpg
Opslag
OPSLAG |  EEN RUIME VOORRAAD

In ons magazijn in Reuver zorgen wij er voor dat de materialen uit ons ruime assortiment gereed staan om naar de klanten geleverd te worden. In de huidige markt dient alles vliegensvlug geregeld te worden en is er vaak geen ruimte om op lange termijn te plannen. Doordat wij niet te groot zijn geworden en compleet onafhankelijk opereren zijn onze lijnen ontzettend kort waardoor we uitermate snel kunnen reageren. Een eigenschap die door onze klanten erg wordt gewaardeerd.

Magazijn-1.jpg
Magazijn-2.jpg

Door jarenlange ervaring kunnen we goed inschatten welke hoeveelheden bij welk type plaatmateriaal op voorraad behoren te liggen. Natuurlijk is ook bij ons de buffer wel eens op vanwege fluctuerende levertijden bij de fabrieken en door de wisselende vraag vanuit de markt. We doen ons uiterste best om dit zo goed mogelijk in te schatten. Mochten onze klanten een keer misgrijpen dan hebben we vaak een passend alternatief voor ze klaar staan.

Naast ons (kern)assortiment beschikken wij tevens over een ruim assortiment dat op korte termijn geleverd kan worden zodat we (nagenoeg) nooit nee hoeven te zeggen.

Korte lijnen
en snelle service!
bottom of page