top of page
Digitale hulpmiddelen
Downloads
DIGITALE HULPMIDDELEN |  HANDIGE INFORMATIE

In deze moderne tijd is het van groot belang dat onze klanten eenvoudig, snel en overzichtelijk toegang hebben tot alle gewenste informatie en dan het liefst vanaf elke denkbare locatie. Wij hebben de digitale hulpmiddelen bij de diversen categorieën voor u klaar staan.

Website

Deze website laat u het grote overzicht zien. We laten zien welke (hoofd)categorieën we in ons assortiment hebben zodat u een duidelijk beeld krijgt welk type materialen we u kunnen leveren. Staat er iets niet bij? Vraag het ons! Wij zullen de mogelijkheden voor u uitzoeken. Tevens vindt u handige downloads met brochures en product bladen die u verder kunnen helpen.

Op deze website vindt u ook informatie over wie wij zijn, hoe onze opslag en logistiek is georganiseerd en welke actualiteiten en nieuwigheden er spelen. Verder vindt u onder andere ook informatie over hoe wij er zorgen dat we een duurzaam georiënteerd bedrijf zijn.

Webshop

Onze vaste klanten hebben de beschikking over onze webshop. U logt in met uw eigen inloggegevens en er gaat (letterlijk) een digitale wereld voor u open. Via een zoekbalk zoekt u doelgericht naar het artikel waarvan u de informatie wenst te zien. Tevens kunt u door middel van meerdere filteropties uw zoekgebied verkleinen waardoor alleen artikelen die aan uw eisen voldoen zichtbaar zullen zijn. Zodoende kunt u op zoek naar artikelen voor de door u gewenste toepassing. Verder vindt u op de artikelpagina’s alle relevante informatie over het betreffende artikel.

Digitale prijslijst (Excel)

Wij hebben tevens een Excel-bestand met al onze producten voor u. U vindt er in principe dezelfde informatie als op onze webshop maar dan gecategoriseerd in tabbladen. Ook in dit bestand kunt u de bruto- en netto prijzen met alle artikeldetails opzoeken.

Toegang

Wenst u toegang tot onze digitale hulpmiddelen? Neem contact met ons via info@hdnoord.nl of bel naar 0595 40 50 50. Wij horen graag van u!

bottom of page